• De Vogelvriend B18

  • De Vogelvriend B18

  • De Vogelvriend B18

  • De Vogelvriend B18

Copyright 2020 - De Vogelvriend B18

Inloggen Webmaster


Jubileum Feest

Category
Uitje
Date
16 mei 2020 11:00 - 21:00
Venue
Hoorn 652404 HG Alphen aan den Rijn
Telephone
0172 - 256256
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We bestaan dit jaar 60 jaar een reden voor een feestelijke bijeenkomst.

Wij hebben het idee om dit te gaan vieren in Avifauna bij Alphen aan de Rijn.

De dag die wij we daarvoor hebben uitgezocht is ZATERDAG 16 MEI 2020.

Het idee is om dan:

Aankomst rond de klok van 11:00 uur : s'morgens koffie met gebak in het restaurant bij Avifauna, daarna een boottocht van 5 kwartier met een drankje. Als we terug komen van de boottocht gaan we het park in zoals je wilt met groep of individueel, komen aan het eind van de middag samen in het park restaurant voor een Life en Cooking buffet.

Waarschijnlijk ( ligt aan het aantal personen die besluiten om mee te gaan) in een aparte zaal. Lekker met elkaar. Het buffet is geopend van 16:00 uur tot 21:00 uur dus genoeg tijd om er van te genieten.

Wat is er o.a te beleven in het vogelpark: uiteraard vogels die wij niet in onze volière kunnen houden, Een mooie vogelshow bij de vijver, het voeren van de Lorrie van de blauwe bergen in de vogelkas ( leuk om te doen ) Het gedeelte waar de maki's zitten ( apensoort ) door een doorloop gedeelte. Verder zijn er overdekte ruimtes met vogels, enz, enz. Kijk vooral even op de site van Avifauna. Voor wie is dit bestemd ? Voor alle leden, echtgenote of echtgenoot.

Wil echtgenote of echtgenoot niet mee, dan is 1 zoon of dochter ook van harte welkom. Als jeugd moet je lid zijn van de Vogelvriend. Wil er nog iemand anders mee, wat natuurlijk mag, die betaald het volle bedrag. (60 EURO) Tussen haakjes ( vervoer is voor eigen rekening. )

Omdat we gaarne tijdig ( in verband met reserveren) willen weten wie er die dag meegaan heb ik hierbij een inschrijfformulier erbij gedaan. De kosten voor deze mooie en leuke dag komen voor rekening van De Vogelvriend.

 
 

All Dates

  • 16 mei 2020 11:00 - 21:00

Powered by iCagenda

f t g m